Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 500 g leveles tészta 2 üveg cseresznyebefőtt 100 g darált mák 8 ek búzadara 2 csomag tejszínhabpótló por 300 ml tej 3 ek xilit porcukor Elkészítése: A leveles tésztát kettévágjuk, és kisodorjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, megszurkáljuk villával, és előmelegített sütőben megsütjük. Hagyjuk alaposan kihűlni, majd az egyik lapot felkockázzuk. Töltelék készítése: A cseresznyét […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.04.02.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 500 g leveles tészta
  • 2 üveg cseresznyebefőtt
  • 100 g darált mák
  • 8 ek búzadara
  • 2 csomag tejszínhabpótló por
  • 300 ml tej
  • 3 ek xilit
  • porcukor


Elkészítése:

A leveles tésztát kettévágjuk, és kisodorjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, megszurkáljuk villával, és előmelegített sütőben megsütjük. Hagyjuk alaposan kihűlni, majd az egyik lapot felkockázzuk.

Töltelék készítése:

A cseresznyét leszűrjük, és a levében elkeverjük a darált mákot. Egy keveset forraljuk, majd hozzáadjuk a búzadarát, és állandó keverés közben lassú tűzön megfőzzük. A lecsepegtetett és kimagozott cseresznyét hozzákeverjük a töltelékhez. Ha a töltelék már langyos, az alsó lapra simítjuk.

A tejszín készítése:

A tejet és a tejszínhabpótló port nagy fokozaton felverjük, és a kihűlt töltelékre kenjük. A kockákra vágott másik lappal kirakjuk a süti tetejét. Hűtőbe rakjuk pár órára, tálalás előtt megszórjuk porcukorral, majd felszeleteljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is