Elkészítése
Hozzávalók:
- 60 dkg karaj
- 1 brokkoli
- 1 kígyóuborka
- olívabogyó
- 2 lila hagyma
- 3 paradicsom
- 1 kg sárga burgonya
- sertéssült fűszerkeverék
- étolaj
Elkészítése:
A húst kisebb szeletekre vágjuk, megszórjuk a fűszerekkel, és serpenyőben kevés olajon fehéredésig sütjük mindkét oldalát.
A zöldséget összevágjuk, hozzákeverjük az olívabogyót. A brokkolit rózsáira szedve sós vízben puhára főzzük. A brokkoli gyorsan megpuhul, nem kell sokáig főzni, villával, vagy késsel meg lehet nézni, hogy kellően puha-e.
A sárga burgonyát kockára vágjuk, és forró, bő olajban kisütjük. Amikor minden kész, tálalhatunk. A zöldségeket is meglocsoljuk a hús szaftjával. Gyorsan elkészíthető ebéd, jó étvágyat hozzá!


