Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Burgonya levesek

Leves receptek

Magyaros krumplileves házi csipetkével

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg krumpli 1 nagy fej vöröshagyma 2 ek olaj 1 púpos tk őrölt pirospaprika 1 tk só 0,5 kk őrölt bors 1 ek darált pirospaprika (házi készítésű) 1 borsónyi csípős Piros Arany 15 cm hosszú snack száraz kolbász 1 tojásból készült házi csipetke fele Elkészítése: A zöldségeket alaposan megtisztítjuk, a krumplit meghámozzuk, közepes […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2015.04.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg krumpli
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2 ek olaj
  • 1 púpos tk őrölt pirospaprika
  • 1 tk só
  • 0,5 kk őrölt bors
  • 1 ek darált pirospaprika (házi készítésű)
  • 1 borsónyi csípős Piros Arany
  • 15 cm hosszú snack száraz kolbász
  • 1 tojásból készült házi csipetke fele


Elkészítése:

A zöldségeket alaposan megtisztítjuk, a krumplit meghámozzuk, közepes kockára vágjuk.  A vöröshagymát apróra vágjuk és az olajon üvegesre pirítjuk.

A tűzről lehúzva rászórjuk az őrölt pirospaprikát, majd rádobjuk a krumplit és jól átforgatjuk. Visszatéve a lángra felfűszerezzük, felengedjük vízzel.

A kolbászt vékony karkára vágjuk.

Ha már majdnem puha a krumpli, beletesszük a csipetkét és a kolbászt.

Akkor lesz kész, ha már a tészta és a krumpli is puha.

[box style=”info”]Annyi féle módon lehet a krumplilevest készíteni, most ez jutott az eszembe. Az este csipkelődtem kicsit, ezért abból is került bele.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is