Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg fodros nagykocka 80 dkg túró 3 kis tejföl 35 dkg húsos császárszalonna 25 dkg reszelt sajt só őrölt fehér bors olaj Elkészítése: A tésztát kifőzzük, leszűrjük, hideg víz alatt alaposan átmossuk. Egy kb. 30×20 cm-es tepsibe öntjük. A szalonnát kockázzuk fel, és egy kis olajon süssük üvegesre. A túrót a tejföllel eldolgozzuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Erzsébet Bán
Beküldte: 2015.04.08.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg fodros nagykocka
  • 80 dkg túró
  • 3 kis tejföl
  • 35 dkg húsos császárszalonna
  • 25 dkg reszelt sajt
  • őrölt fehér bors
  • olaj


Elkészítése:

A tésztát kifőzzük, leszűrjük, hideg víz alatt alaposan átmossuk. Egy kb. 30×20 cm-es tepsibe öntjük.

A szalonnát kockázzuk fel, és egy kis olajon süssük üvegesre. A túrót a tejföllel eldolgozzuk, és a tésztával összekeverjük.

Hozzákeverjük a pirított szalonnát a kisült zsírjával együtt. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A tetejét reszelt sajttal megszórjuk, és addig sütjük, amíg a sajt is megpirul.

Jó étvágyat kívánok!

[box style=”info”]Finom egytálétel, laktató.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Erzsébet Bán
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is