Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 3 doboz vörös bab konzerv 1 doboz darabolt ananász konzerv 1 közepes póréhagyma kb. 5 ek majonéz só bors Elkészítése: A bab és ananász konzerveket leszűrjük, keverőtálba tesszük. Ha szükséges, az ananászt kisebb darabokra vágjuk. A póréhagymát megtisztítjuk, hosszában ketté vágjuk, majd vékonyan felszeleteljük, és a többi hozzávalóhoz adjuk. Kevés borssal ízesítjük. Hozzákeverjük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.04.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 3 doboz vörös bab konzerv
  • 1 doboz darabolt ananász konzerv
  • 1 közepes póréhagyma
  • kb. 5 ek majonéz
  • bors


Elkészítése:

A bab és ananász konzerveket leszűrjük, keverőtálba tesszük. Ha szükséges, az ananászt kisebb darabokra vágjuk.
A póréhagymát megtisztítjuk, hosszában ketté vágjuk, majd vékonyan felszeleteljük, és a többi hozzávalóhoz adjuk.

Kevés borssal ízesítjük. Hozzákeverjük a majonézt, épp annyit, hogy csak kapjon egy bevonatot az egész. Sózni nem szükséges, mert a bab és a majonéz is tartalmaz sót.

Sült és rántott húsok mellé köretnek isteni, de akár pirított bagett szeletekkel vacsorára is tálalhatjuk. Nálunk Húsvétkor nagy sikere volt.

Jó étvágyat!

[box style=”info”]Természetesen előfőzött száraz babból, friss ananászból és házi majonézzel is elkészíthető.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is