Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Tokányok, pörköltek

Zöldbabos-tejfölös sertéspörkölt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát apróra, a húst pedig pörkölt méretű kockákra vágjuk. A hagymát megpároljuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd a húst is. Felöntjük vízzel, befűszerezzük, és a fokhagymát beleaprítjuk. Ezután a gombát is belekeverjük. Amikor a hús már közepesen megpuhult, hozzáöntjük a zöldbabot, és tovább főzzük, amíg minden teljesen megpuhul.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.12.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát apróra, a húst pedig pörkölt méretű kockákra vágjuk. A hagymát megpároljuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd a húst is. Felöntjük vízzel, befűszerezzük, és a fokhagymát beleaprítjuk. Ezután a gombát is belekeverjük. Amikor a hús már közepesen megpuhult, hozzáöntjük a zöldbabot, és tovább főzzük, amíg minden teljesen megpuhul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is