Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 kisebb padlizsán 6 kápia paprika 3 gerezd fokhagyma 50 ml olívaolaj só ízlés szerint frissen őrölt fehér bors chili (opcionális) pár csepp borecet, vagy almaecet Elkészítése: A padlizsánt és a paprikát sütőben 20-30 perc alatt megsütjük, majd egy tálba tesszük, és néhány percre lefedjük frissen tartó fóliával, hogy pára alakuljon ki, és így […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.04.21.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 kisebb padlizsán
  • 6 kápia paprika
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 50 ml olívaolaj
  • só ízlés szerint
  • frissen őrölt fehér bors
  • chili (opcionális)
  • pár csepp borecet, vagy almaecet


Elkészítése:

A padlizsánt és a paprikát sütőben 20-30 perc alatt megsütjük, majd egy tálba tesszük, és néhány percre lefedjük frissen tartó fóliával, hogy pára alakuljon ki, és így szépen le tudjjuk majd húzni a héját.

Az alapanyagokat – az olívaolaj kivételével – turmixgépbe tesszük, vagy egy botmixer segítségével alaposan összekeverjük, majd ha egyneműen pépes állagú, hozzáöntjük az olajat is, és elkeverjük.

Pirítós kenyérrel, puffasztott rizzsel, vagy sült húsokhoz mártásként tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is