Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 80 dkg sertés dagadó 3-4 nagyobb vöröshagyma 1 kg fehér káposzta 10 dkg zsír 60 dkg nagy kocka tészta só bors kaporlevél 1 dl fehérbor Elkészítése: A “félfőre” vágott hagymát a zsíron megpirítjuk. A hagymára tegyük rá a vékony csíkokra vágott húst, és nagy lángon pirítsuk. A kifehéredett húsra tegyük rá a laskára szeletelt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.04.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg sertés dagadó
  • 3-4 nagyobb vöröshagyma
  • 1 kg fehér káposzta
  • 10 dkg zsír
  • 60 dkg nagy kocka tészta
  • bors
  • kaporlevél
  • 1 dl fehérbor


Elkészítése:

A “félfőre” vágott hagymát a zsíron megpirítjuk.

A hagymára tegyük rá a vékony csíkokra vágott húst, és nagy lángon pirítsuk. A kifehéredett húsra tegyük rá a laskára szeletelt káposztát, és mérsékelt tűzön pároljuk puhára. (Ha szükséges, öntsünk rá 1-2 dl vizet.)

Tegyünk rá ízlés szerint sót, borsot, kaporlevelet, majd öntsük az 1 dl fehér bort a puhára párolt káposztás húsra. 5 percig forraljuk össze.

A kifőzött tésztára rátesszük a káposztás húst, kaporlevéllel megszórjuk és tálaljuk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is