Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Krumplis egytálételek

Gombás burgonyafazék

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg burgonya 20 dkg gomba 1 közepes vöröshagyma 4 ek napraforgó olaj 2 csapott ek finomliszt 2 dl tejföl 3 közepes csemegeuborka 4 dl víz 2 tk fűszerpaprika só ízlés szerint 1 csokor petrezselyem Elkészítése: A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk. Olajon megdinszteljük a cikkekre szeletelt hagymát, megszórjuk fűszerpaprikával. Rátesszük a kockára vágott burgonyát és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.05.05.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg burgonya
  • 20 dkg gomba
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 4 ek napraforgó olaj
  • 2 csapott ek finomliszt
  • 2 dl tejföl
  • 3 közepes csemegeuborka
  • 4 dl víz
  • 2 tk fűszerpaprika
  • só ízlés szerint
  • 1 csokor petrezselyem


Elkészítése:

A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk.

Olajon megdinszteljük a cikkekre szeletelt hagymát, megszórjuk fűszerpaprikával. Rátesszük a kockára vágott burgonyát és a gombát, és fedő alatt megpároljuk.

Vízzel felengedjük, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Közben hozzáadjuk a karikára vágott savanyú uborkát.

Tejföllel kikeverjük a lisztet, és ráöntjük a ragura. Tálalás előtt aprított petrezselyemmel megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is