Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg fodros nagykocka 1 kg túró 2 kis dobozos tejföl 2 tojás 25 dkg füstölt szalonna só ízlés szerint Elkészítése: A tésztát a szokásos módon, sós, olajos vízben kifőzzük. A túrót összekeverjük a tejföllel, a tojással és egy kevés sóval. (Én kevertem bele a pirított szalonnából is.) A szalonnát kis kockákra vágva lepirítjuk. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Erzsébet Bán
Beküldte: 2015.05.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg fodros nagykocka
  • 1 kg túró
  • 2 kis dobozos tejföl
  • 2 tojás
  • 25 dkg füstölt szalonna
  • só ízlés szerint


Elkészítése:

A tésztát a szokásos módon, sós, olajos vízben kifőzzük.

A túrót összekeverjük a tejföllel, a tojással és egy kevés sóval. (Én kevertem bele a pirított szalonnából is.)

A szalonnát kis kockákra vágva lepirítjuk. Egy tűzálló tál aljára locsolunk kevés szalonnazsírt, erre rakunk egy réteg tésztát, erre rá a tejfölös túró fele. Sózzuk, ha igényli, majd rátesszük a maradék tésztát, és a tetejére a tejfölös túró másik felét, végül a szalonnapörcöt.

Előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük, hogy az ízek jól összeérjenek.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Erzsébet Bán
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is