Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet sertéstarja 1 ek aprított petrezselyemzöld 1 kis dobozos (lm) tejföl 2 gerezd fokhagyma 1 szelet vaj ízlés szerint só frissen őrölt színes bors Elkészítése: A tejfölt elkeverjük a petrezselyemzölddel és a reszelt fokhagymával. A tarjaszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd bekenjük a tejfölös páccal, és egy kivajazott jénai edénybe tesszük. Ha van rá idő, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.05.11.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet sertéstarja
  • 1 ek aprított petrezselyemzöld
  • 1 kis dobozos (lm) tejföl
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 szelet vaj
  • ízlés szerint só
  • frissen őrölt színes bors


Elkészítése:

A tejfölt elkeverjük a petrezselyemzölddel és a reszelt fokhagymával. A tarjaszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd bekenjük a tejfölös páccal, és egy kivajazott jénai edénybe tesszük. Ha van rá idő, alufóliával lefedve pihentethetjük a hűtőben, ha viszont szorít az idő, 200 fokra előmelegített sütőben 60 percet sütjük.

Nekem ennyi idő alatt vaj puhára sült a hús és kellően szaftos volt, nem kellett rápirítani.

Ízlés szerint salátával, párolt rizzsel, hasábburgonyával kínáljuk.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is