Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A cukkiniket megmossuk, meghámozzuk, és hosszában negyedeljük. Hozzávetőlegesen 1-2 cm-esre daraboljuk. A Feketeerdei sonkát 1×1 cm-es darabokra vágjuk, de csak a színhúsát! Az apróra vágott vöröshagymát az olajban megfonnyasztjuk. Tűzről levéve a fűszerpaprikát tesszük bele. Hozzáadjuk a cukkinit is, majd lassú tűzön, fedő alatt, 10 percenként kevergetve 20 percig főzzük. Hozzáadjuk a fűszereket, és a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.19.

Hozzávalók

Elkészítése

A cukkiniket megmossuk, meghámozzuk, és hosszában negyedeljük. Hozzávetőlegesen 1-2 cm-esre daraboljuk. A Feketeerdei sonkát 1×1 cm-es darabokra vágjuk, de csak a színhúsát! Az apróra vágott vöröshagymát az olajban megfonnyasztjuk. Tűzről levéve a fűszerpaprikát tesszük bele. Hozzáadjuk a cukkinit is, majd lassú tűzön, fedő alatt, 10 percenként kevergetve 20 percig főzzük. Hozzáadjuk a fűszereket, és a Feketeerdei sonkát is. Még fedő alatt főzzük 10-15 percig. Tejfelt keverünk bele, és összerottyantjuk. Rizzsel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is