Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 pár virsli 1 vöröshagyma só 1 tk ételízesítő majoránna kakukkfű bazsalikom őrölt bors 2 dl víz 2 dl tejföl 1 tk liszt 2 ek olaj 6-8 csemegeuborka Elkészítése: A virslit karikázzuk fel. A vöröshagymát vágjuk fel nagyon apróra. Az uborkát vágjuk fel vékony csíkokra. Az olajat hevítsük fel, majd adjuk hozzá az apróra […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
KGizi
Beküldte: 2015.05.21.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 pár virsli
  • 1 vöröshagyma
  • 1 tk ételízesítő
  • majoránna
  • kakukkfű
  • bazsalikom
  • őrölt bors
  • 2 dl víz
  • 2 dl tejföl
  • 1 tk liszt
  • 2 ek olaj
  • 6-8 csemegeuborka


Elkészítése:

A virslit karikázzuk fel. A vöröshagymát vágjuk fel nagyon apróra. Az uborkát vágjuk fel vékony csíkokra.

Az olajat hevítsük fel, majd adjuk hozzá az apróra vágott vöröshagymát, és pároljuk üvegesre. Ezután adjuk hozzá a felkarikázott virslit, keverjük alaposan össze, ízlés szerint szórjuk meg a fűszerekkel, majd öntsük fel a vízzel, és pár perc alatt főzzük készre.

A tejfölt keverjük simára a liszttel, majd adjuk hozzá a készre főtt virslihez. Óvatosan keverjük össze, majd főzzük 1-2 percig. Ezután keverjük hozzá a felcsíkozott uborkát,és szintén főzzük 1-2 percig.

Közben ízlés szerint készítsünk mellé köretet. Én penne tésztát főztem ki, de pl. rizzsel is finom.

Tálaláskor szedjük a tésztát a tányérra, majd kanalazzuk rá a szaftos virslit, és úgy kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
KGizi
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is