Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 ek napraforgó olaj 2 közepes vöröshagyma 50 dkg burgonya 40 dkg sóska só ízlés szerint 1,5 l zöldség alaplé 3 szál petrezselyem 3 dl főzőtejszín 5 tojás (leves mellé tálaljuk) Elkészítése: Olajon megdinszteljük a megpucolt és felkockázott vöröshagymát. Rátesszük a megpucolt, és apró kockára vágott burgonyát, és 10 percig kevergetjük. Hozzáadjuk a felaprított […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.05.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 ek napraforgó olaj
  • 2 közepes vöröshagyma
  • 50 dkg burgonya
  • 40 dkg sóska
  • só ízlés szerint
  • 1,5 l zöldség alaplé
  • 3 szál petrezselyem
  • 3 dl főzőtejszín
  • 5 tojás (leves mellé tálaljuk)


Elkészítése:

Olajon megdinszteljük a megpucolt és felkockázott vöröshagymát. Rátesszük a megpucolt, és apró kockára vágott burgonyát, és 10 percig kevergetjük.

Hozzáadjuk a felaprított sóskát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és felöntjük zöldség alaplével.

Amikor megfőtt a burgonya, az egészet botmixerrel pépesítjük, petrezselyemmel ízesítjük. Belekeverjük a főzőtejszínt, és pár percig még főzzük, amíg besűrűsödik. A tojást megfőzzük, megpucoljuk, cikkekre szeleteljük, és a leves mellé tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is