Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Zöldség levesek

Sárgaborsóleves füstölt bordaporccal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 0,5 kg szárított sárgaborsó 1 kg füstölt bordaporc 1 fej vöröshagyma só őrölt fekete bors liszt pirospaprika olaj 4  sárgarépa Elkészítése: A sárgaborsót és a bordaporcot felrakjuk főni. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, majd a levesbe öntjük. Mikor már majdnem kész a hús és a borsó, beletesszük a megpucolt és negyedekbe vágott sárgarépát. Ízlés szerint […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
vittore
Beküldte: 2015.05.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 0,5 kg szárított sárgaborsó
  • 1 kg füstölt bordaporc
  • 1 fej vöröshagyma
  • őrölt fekete bors
  • liszt
  • pirospaprika
  • olaj
  • 4  sárgarépa


Elkészítése:

A sárgaborsót és a bordaporcot felrakjuk főni. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, majd a levesbe öntjük.

Mikor már majdnem kész a hús és a borsó, beletesszük a megpucolt és negyedekbe vágott sárgarépát. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, figyelembe véve a bordaporc sósságát.

Ha a hús és a sárgaborsó megfőtt, olajon lisztet futtatunk meg, majd kevés pirospaprikát szórunk rá, és felöntjük kevés vízzel. Az elkészült rántást a levesbe keverjük, és összeforraljuk.

[box style=”info”]A füstölt bordaporc miatt nagyon finom és kiadós leves, biztos, hogy mindenki repetát fog kérni![/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
vittore
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is