Elkészítése
Hozzávalók:
- 2 csirkemellfilé
- 3 ek étolaj
- 2 bögre rizs
- 30 dkg zöldborsó
- 2 kaliforniai paprika
- 4 bögre csirke alaplé
- frissen őrölt bors
- só
Elkészítése:
A csirkemellet nagyobb kockára vágjuk, és a megforrósított olajon fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk a rizst, a zöldborsót, a csíkokra vágott paprikát, és felöntjük kétszeres mennyiségű forró csirke alaplével.
Sózzuk, borsozzuk, és ha felforrt, lassú tűzön, fedő alatt készre főzzük. Közben többször megkeverjük.
Tálalásig melegen tartjuk.
[box style=”info”]Ez a kubai étel akár nálunk is készülhetett volna, annyira hasonló az ízvilága és az elkészítés módja is.[/box]

