Elkészítése
Hozzávalók:
- 0,5 kg darált hús
- 1 közepes vöröshagyma
- 1 ek olívaolaj
- 0,5 liter paradicsomlé
- 1 tk petrezselyem
- 1 kk oregánó
- 1 kk bazsalikom
- só
- bors
- 30-40 dkg fusilli tészta
Elkészítése:
Először felrakjuk a vizet főni a tésztának, és a csomagoláson leírtak alapján megfőzzük.
Olívaolajon üvegesre pirítjuk az apróra kockázott hagymát, majd hozzáadjuk a húst, és lepirítjuk. Mikor lepirítottuk a husit, hozzáadjuk a paradicsomlevet és a fűszereket, és jól összefőzzük. A paradicsomlé sűrűségétől függ, hogy kell-e majd még hozzá víz.
A megfőtt, leszűrt tésztát elkeverjük a készre főtt husival.
Reszelt sajttal, melegen tálaljuk.

