Elkészítése
Hozzávalók:
- 8 tojás
- 4 ek kristálycukor
- 4 ek méz
- 8 ek liszt
- 1 csomag sütőpor
- 1 tábla fehér csokoládé
- 10 dkg dióbél
Elkészítése:
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzádolgozzuk a tojások sárgáját, a cukrot és a mézet. Ezeket haberővel összedolgozzuk. Hozzáadjuk a sütőport, és kanalanként a lisztet, majd piskóta tészta sűrűségű masszát keverünk.
A tésztához durvára vágott fehér csokoládét és dióbelet keverünk óvatosan, majd sütőpapírral bélelt nagy méretű tepsibe öntjük, és előmelegített sütőbe helyezzük.
A megsült süteményt négyzetekre vágva, porcukorral megszórva kínáljuk.


