Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg fejes káposzta 2 nagyobb sárgarépa 2 dl görög joghurt (sűrű) 2 ek porcukor 2 ek mézes mustár 0,5 teáskanál só 1 késhegynyi őrölt fekete bors 2 dl jó minőségű majonéz 1 ek fehérborecet 1 tk citromlé Elkészítése: Először a káposztát csíkozzuk fel. A megtisztított répát vágjuk fel zsülienre. Jól keverjük össze őket, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Kalla58
Beküldte: 2015.06.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg fejes káposzta
  • 2 nagyobb sárgarépa
  • 2 dl görög joghurt (sűrű)
  • 2 ek porcukor
  • 2 ek mézes mustár
  • 0,5 teáskanál só
  • 1 késhegynyi őrölt fekete bors
  • 2 dl jó minőségű majonéz
  • 1 ek fehérborecet
  • 1 tk citromlé


Elkészítése:

Először a káposztát csíkozzuk fel. A megtisztított répát vágjuk fel zsülienre. Jól keverjük össze őket, és sózzuk be.

A majonézhez keverjük hozzá a porcukrot, az ízesített mustárt, sót, borsot és a joghurtot. Ezután savanyítsuk borecettel és citromlével. Öntsük rá a káposztára, és salátás kanállal keverjük össze. Jól behűtve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Amerikai Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is