Elkészítése
Hozzávalók:
- 30 dkg csirkemell filé
- 1 púpos ek házi gyros fűszerkeverék
- 3-4 ek olaj
- 1 kis doboz csemegekukorica
- 3-4 közepes szál mángold levél
- 4 ek tejföl
- 2 ek majonéz
- 1 tk mustár
- 1 nagy csipet só
Elkészítése:
A megtisztított csirkét vékony csíkokra vágjuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel és jól összeforgatjuk. A konzerv kukoricát jól átmossuk és lecsepegtetjük. A megmosott mángold levelekről leitatjuk a vizet.
A tejfölt kikeverjük a majonézzel, mustárral és sóval. Beleforgatjuk a kukoricát és az apróra tépkedett mángold leveleket.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk, és jól megpirítjuk rajta a fűszeres csirkecsíkokat.
A husit a salátával kínáljuk.
[box style=”info”]Mit is mondjak, csak egy egyszerű, könnyű fogás. Fűszeres csirkecsíkok és egy kevés saláta, amibe kukorica és mángold levél is került. Hamar elkészíthető, hamar elfogyasztható :-)[/box]

