Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Tatár bifsztek horvát módra

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg marha bélszín 2 nagyobb fej vöröshagyma 2 ek majonéz 3 ek ketchup 1 ek worchestershire szósz 1 mk tabasco szósz 1-2 ecetes savanyú uborka ¼ kk kapor 1 csapott ek édes pirospaprika 1 mk csípős pirospaprika 1 olajos szardínia 1-2 cl konyak petrezselyemzöld só bors ízlés szerint Elkészítése: A húst teljesen letisztítjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
myrty
Beküldte: 2015.07.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg marha bélszín
  • 2 nagyobb fej vöröshagyma
  • 2 ek majonéz
  • 3 ek ketchup
  • 1 ek worchestershire szósz
  • 1 mk tabasco szósz
  • 1-2 ecetes savanyú uborka
  • ¼ kk kapor
  • 1 csapott ek édes pirospaprika
  • 1 mk csípős pirospaprika
  • 1 olajos szardínia
  • 1-2 cl konyak
  • petrezselyemzöld
  • bors ízlés szerint


Elkészítése:

A húst teljesen letisztítjuk a hártyáitól, és a szardíniával apró lyukú darálón kétszer ledaráljuk. A vöröshagymát és az ecetes uborkát nagyon finom reszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a hozzávalókat, és egy villával jól összedolgozzuk, legalább 15 percen keresztül. Ha elkészült, a hűtőbe teszzük.

Vajas pirítóssal tálaljuk.

[box style=”info”]A hagyományos receptünknél a húst felkockázzuk, és részben fűszerezzük, aztán 1 esetleg 2 napra hűtőbe tesszük összeérni. Ezzel a másik recepttel nem kell annyit várni. Reggel korán elkészítem, és este vacsorára tálalom.

Ezt a receptet a horvát barátainktól tanultuk 2 éve, és most mi leptük meg Őket vele. Ízlett nekik, nem vallottunk szégyent vele.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
myrty
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is