Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 8 réteslap 25 dkg sonkás felvágott 25 dkg reszelt trappista sajt 10 dkg ketchup 1 tojás 1/4 csomag sütőpor 0,5 dl ásványvíz 0,5 dl napraforgó olaj oregánó ízlés szerint 2 teáskanál szezámmag Elkészítése: A tojásokat felverjük, majd hozzáadjuk a sütőport, az ásványvizet és az olajat. Jól elkeverjük. A sonkás felvágottat nagy lyukú reszelőn lereszeljük. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Bagyinszkine Molnar Eva
Beküldte: 2015.07.08.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 réteslap
  • 25 dkg sonkás felvágott
  • 25 dkg reszelt trappista sajt
  • 10 dkg ketchup
  • 1 tojás
  • 1/4 csomag sütőpor
  • 0,5 dl ásványvíz
  • 0,5 dl napraforgó olaj
  • oregánó ízlés szerint
  • 2 teáskanál szezámmag


Elkészítése:

A tojásokat felverjük, majd hozzáadjuk a sütőport, az ásványvizet és az olajat. Jól elkeverjük. A sonkás felvágottat nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Letesszük az első réteslapot, megkenjük a tojásos masszával, majd flakonos ketchupot csurgatunk rá tetszés szerint, de nem kell túl sok.

Jön a második réteslap, tojásos massza és ketchup. Jön a harmadik réteslap, tojásos massza, ketchup, sonkás felvágott és oregánó.

Rátesszük a negyedik réteslapot, tojásos massza, ketchup, végül ráreszeljük a sajt 1/3-át. Óvatosan felcsavarjuk, és vékonyan kiolajozott tepsibe tesszük. Ezt az egész műveletet még egyszer megismételjük, így 2 rúd rétes lesz a végén.

A rudak tetejét vékonyan lekenjük olajjal, és megszórjuk szezámmaggal. Előmelegített sütőben, 200 fokon sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Bagyinszkine Molnar Eva
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is