Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Pácolt csirkecomb kapros tejfölös mártással

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Páchoz: 8 csirkecomb (alsó, vagy felső) 2 dl napraforgó olaj 1 ek mustár 4 gerezd fokhagyma 2 közepes vöröshagyma 2 babérlevél bors ízlés szerint 1 kk majoránna 1 dl víz Mártáshoz: 2 dl tejföl 1 csokor kapor 2 gerezd fokhagyma Elkészítése: Pácolás: A húst megmossuk, és lehúzzuk a bőrét (elhagyható). A pác hozzávalóit összekeverjük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.07.14.

Elkészítése

Hozzávalók:

Páchoz:

  • 8 csirkecomb (alsó, vagy felső)
  • 2 dl napraforgó olaj
  • 1 ek mustár
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 közepes vöröshagyma
  • 2 babérlevél
  • bors ízlés szerint
  • 1 kk majoránna
  • 1 dl víz

Mártáshoz:

  • 2 dl tejföl
  • 1 csokor kapor
  • 2 gerezd fokhagyma


Elkészítése:

Pácolás:

A húst megmossuk, és lehúzzuk a bőrét (elhagyható). A pác hozzávalóit összekeverjük, beleforgatjuk a húst, és a hűtőbe tesszük.
A húsokat közepes tepsibe tesszük, öntünk alá 1 dl vizet, alufóliával lefedjük, és 200 fokon sütni kezdjük. Az utolsó 10 percben, amikor már puha, levesszük a fóliát, és úgy pirítjuk.

Mártás:

A tejfölbe préseljük a megtisztított fokhagymát és egy csokor friss, összevágott kaprot. Jól kikeverjük, és a megsült hús mellé tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is