Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Toszkán csokitorta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A sütőt 180°C-ra előmelegítjük, és egy kerek, 26 cm-es átmérőjű formát sütőpapírral kibélelünk. A csokit és a vajat forró gőzfürdőben felolvasztjuk. Elektromos habverővel összekeverjük a lisztet, cukrot és a tojásokat, míg világosabb massza nem lesz. A felolvadt csokit óvatosan hozzákeverjük a masszához, majd a formába öntjük és kb. 35-45 percig sütjük 180 fokon. Felvágás előtt […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.01.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A sütőt 180°C-ra előmelegítjük, és egy kerek, 26 cm-es átmérőjű formát sütőpapírral kibélelünk. A csokit és a vajat forró gőzfürdőben felolvasztjuk. Elektromos habverővel összekeverjük a lisztet, cukrot és a tojásokat, míg világosabb massza nem lesz. A felolvadt csokit óvatosan hozzákeverjük a masszához, majd a formába öntjük és kb. 35-45 percig sütjük 180 fokon.

Felvágás előtt hagyjuk teljesen kihűlni! Ez nagyon fontos, mert a sütemény összesik, mivel alig van benne liszt, csak csoki. A sütés során nem kell megijedni, ha megrepedezik a teteje. Megfordítjuk, és az alja lesz a teteje.

Lehet lekvárral, tejszínhabbal, vagy fagyival kínálni. A képen én porcukorral díszítettem.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is