Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja 3 ek napraforgó olaj 2 dl fehérbor (száraz) 1 vöröshagyma 2 lila hagyma 2 sárgarépa 1 fehérrépa 3 újhagyma (zöldjével együtt) 3 paprika 1 ananász 5 dl főzőtejszín 1 csokor metélőhagyma só ízlés szerint bors ízlés szerint Elkészítése: A sertéshúst vékony csíkokra vágom, a vörös- és lila hagymát félfőre, a répákat […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
LigetiK
Beküldte: 2015.07.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertéstarja
  • 3 ek napraforgó olaj
  • 2 dl fehérbor (száraz)
  • 1 vöröshagyma
  • 2 lila hagyma
  • 2 sárgarépa
  • 1 fehérrépa
  • 3 újhagyma (zöldjével együtt)
  • 3 paprika
  • 1 ananász
  • 5 dl főzőtejszín
  • 1 csokor metélőhagyma
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint


Elkészítése:

A sertéshúst vékony csíkokra vágom, a vörös- és lila hagymát félfőre, a répákat vékony szeletekre, az újhagymát a zöldjével együtt vastagabb szeletekre. A paprikát és az ananászt felkockázom. Amikor konzerv ananászt használok, a levét lecsepegtetem.

Az olajon fehéredésig pirítom a húst, majd sózom, borsozom, aláöntöm a bort, és fedő alatt puhára párolom. Az elfőtt levet vízzel pótolom.

Ha a hús megpuhult, hozzáadom a répákat, majd pár perc párolás után a hagymákat és a paprikát is belekeverem. Beleöntöm a főzőtejszínt, és állandó keverés mellett puhára főzöm a benne lévőket.

Végül hozzáadom az ananászt, és megszórom felaprított metélőhagymával.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is