Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Tejszínes hal brokkolival és kelbimbóval

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 70 dkg tengeri halfilé 40 dkg brokkoli 40 dkg kelbimbó 2 alma 1 citrom 3 ek olívaolaj 5 dl főzőtejszín 1 ek fűszersó ízlés szerint só ízlés szerint őrölt bors Elkészítése: A halat felkockázom, a nagyobb brokkolit kisebb darabokra, az almát cikkekre vágom. Az olajjal meglocsolom egy hőálló tál alját, és rászedem a halat. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
LigetiK
Beküldte: 2015.07.30.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 70 dkg tengeri halfilé
  • 40 dkg brokkoli
  • 40 dkg kelbimbó
  • 2 alma
  • 1 citrom
  • 3 ek olívaolaj
  • 5 dl főzőtejszín
  • 1 ek fűszersó
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint őrölt bors


Elkészítése:

A halat felkockázom, a nagyobb brokkolit kisebb darabokra, az almát cikkekre vágom.

Az olajjal meglocsolom egy hőálló tál alját, és rászedem a halat. Ráfacsarom a citrom levét, megszórom frissen őrölt borssal. Ezután rárakom a brokkolit, a kelbimbót és az almát. A tetejét elrendezem.

Megsózom, megszórom kevés halfűszer keverékkel, majd rálocsolom a főzőtejszínt.
Lefedem alufóliával, és sütőben, közepes fokozaton 60 perc alatt készre sütöm. Az utolsó 10 percre leveszem a fóliát, hogy megpiruljon a teteje.

Párolt rizzsel, vagy önálló fogásként is tálalható.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is