Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 csomag (50 dkg) leveles tészta 50 dkg friss spenót 4-5 paradicsom 2 gerezd fokhagyma 3 tojás só bors 1 ek kukoricaliszt Elkészítése: A szobahőmérsékleten kiolvasztott leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk kb. 25 x 45 cm nagyságúra. A spenótot, a paradicsomot megmossuk, lecsepegtetjük. A spenótot szélesebb csíkokra, a paradicsomot félbe, majd karikákra szeleteljük, rászórjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kulina
Beküldte: 2015.07.31.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 csomag (50 dkg) leveles tészta
  • 50 dkg friss spenót
  • 4-5 paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 tojás
  • bors
  • 1 ek kukoricaliszt


Elkészítése:

A szobahőmérsékleten kiolvasztott leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk kb. 25 x 45 cm nagyságúra. A spenótot, a paradicsomot megmossuk, lecsepegtetjük.

A spenótot szélesebb csíkokra, a paradicsomot félbe, majd karikákra szeleteljük, rászórjuk a kinyújtott tésztára, és enyhén megsózzuk, borsozzuk.

A tojásokat felverjük villával, hozzáadjuk a kukoricalisztet, az áttört fokhagymát, sózzuk, és simára keverjük. Ezt a masszát egyenletesen öntsük a zöldséges tésztára.

Előmelegített sütőben, 190°C-on 25 percig sütjük. Négyzetekre vágva tálra rakosgatva kínáljuk.

[box style=”info”]Tejes változatban használhatunk tojás helyett tejfölt, megszórhatjuk reszelt sajttal.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Francia Évszak: Nyár Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kulina
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is