Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Befőzés

Savanyúságok

8 napos, dobálós, vödrös savanyúság

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy 20 literes vödörben kikeverjük a savanyúság levét adó összetevőket a fűszerekkel együtt, majd fakanállal alaposan elkeverjük. Hozzáadjuk a megtisztított zöldségeket is. A vödröt lezárjuk, és naponta átkeverjük, hogy minden zöldséget jól átjárjon a lé. Az érési idő körülbelül 8 nap. Az alaplé hűvös, száraz helyen tárolva akár egy évig is használható folyamatosan. Amikor a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
szani78
Beküldte: 2013.08.13.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy 20 literes vödörben kikeverjük a savanyúság levét adó összetevőket a fűszerekkel együtt, majd fakanállal alaposan elkeverjük. Hozzáadjuk a megtisztított zöldségeket is.

A vödröt lezárjuk, és naponta átkeverjük, hogy minden zöldséget jól átjárjon a lé. Az érési idő körülbelül 8 nap. Az alaplé hűvös, száraz helyen tárolva akár egy évig is használható folyamatosan.

Amikor a vödör már csak félig van, vagy még addig sem, érdemes kivenni belőle a zöldségeket, hogy könnyebben tudjuk keverni a következő adagot.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
szani78
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is