Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Lekvárok

Alma lekvár

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az almát meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük. Egy edényben megpároljuk anélkül, hogy vizet adnánk hozzá, mivel az alma saját levét engedi ki. Amikor az alma megpuhult, hozzáadjuk a cukrot és a fahéjat, majd krumplinyomóval áttörjük, hogy kissé darabos maradjon. Miután elkészült, hozzákeverjük a tartósítószert, és azonnal tiszta üvegekbe töltjük. Az üvegeket száraz dunsztba tesszük, és hagyjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.10.03.

Hozzávalók

Elkészítése

Az almát meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük. Egy edényben megpároljuk anélkül, hogy vizet adnánk hozzá, mivel az alma saját levét engedi ki. Amikor az alma megpuhult, hozzáadjuk a cukrot és a fahéjat, majd krumplinyomóval áttörjük, hogy kissé darabos maradjon.

Miután elkészült, hozzákeverjük a tartósítószert, és azonnal tiszta üvegekbe töltjük. Az üvegeket száraz dunsztba tesszük, és hagyjuk lassan kihűlni, így biztosítva, hogy a tartósítás megfelelő legyen. Gyors és egyszerű módja az almapüré elkészítésének.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Ősz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is