Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Befőzés

Kandírozott gyümölcsök

Banán chips házilag

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A banán chips egy könnyű és ropogós nassolnivaló, amit otthon is egyszerűen elkészíthetünk. Csak néhány banán és egy kis citromlé kell hozzá, a sütőben pedig szépen megszárad.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
anikò varga
Beküldte: 2013.08.26.

Hozzávalók

Elkészítése

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 100 fokra. A banánokat meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk. A szeleteket sütőpapírral bélelt tepsire tesszük úgy, hogy ne érjenek egymáshoz.

A banánkarikákat megkenjük citromlével, majd a tepsit a sütőbe tesszük. 1–1,5 órán át sütjük, attól függően, mennyire ropogósra szeretnénk.

Ha elkészült, kivesszük, és hagyjuk teljesen kihűlni, így kapjuk meg a ropogós banán chipset.

Tipp

Ha édesebb változatot szeretnénk, sütés előtt megszórhatjuk kevés fahéjjal vagy porcukorral. Légmentesen zárható dobozban napokig ropogós marad.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Ősz Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
anikò varga
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is