Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Birsalmákat negyedekbe vágjuk, kicsumázzuk és héjával együtt megfőzzük. Szűrőkanállal kiszedjük és áttörjük. Az áttört gyümölcsöt addig főzzük, amíg olyan sűrű,hogy kavarás közben lábos alját lássuk. Hozzáadjuk a cukrot (1 kg gyümölcshöz 80 dkg cukor) vaníliás cukrot, citrom levét és állandó keverés mellett 10-15 percig főzzük. Kiöntjük őzgerinc formába vagy tányérokba.És száraz langyos helyen tartjuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.10.17.

Hozzávalók

Elkészítése

Birsalmákat negyedekbe vágjuk, kicsumázzuk és héjával együtt megfőzzük. Szűrőkanállal kiszedjük és áttörjük. Az áttört gyümölcsöt addig főzzük, amíg olyan sűrű,hogy kavarás közben lábos alját lássuk.

Hozzáadjuk a cukrot (1 kg gyümölcshöz 80 dkg cukor) vaníliás cukrot, citrom levét és állandó keverés mellett 10-15 percig főzzük. Kiöntjük őzgerinc formába vagy tányérokba.És száraz langyos helyen tartjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is