Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Befőzés

Lekvárok

Citromdzsem

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A tököt tökgyalun leszeljük, és a cukorral együtt 20 percig forraljuk. A citromot nagy lyukú reszelőn, egészben, a belső héjával együtt szintén lereszeljük, magvait kiszedve hozzáadjuk a tökhöz, amit még 10-12 percig főzünk. Az így elkészült lekvárt üvegekbe töltjük, majd a tetejét másnap lekötjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.06.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A tököt tökgyalun leszeljük, és a cukorral együtt 20 percig forraljuk. A citromot nagy lyukú reszelőn, egészben, a belső héjával együtt szintén lereszeljük, magvait kiszedve hozzáadjuk a tökhöz, amit még 10-12 percig főzünk. Az így elkészült lekvárt üvegekbe töltjük, majd a tetejét másnap lekötjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is