Elkészítése
A csipkebogyót kettévágjuk, kimagozzuk. Bő vízbe puhára főzzük, melegen sűrű szitán áttörjük.
Az így kapott velőt a cukorral 20 percig főzzük, és forrón üvegbe töltjük. Forrón üvegbe tesszük, lekötjük, letakarva hagyjuk kihűlni.
A csipkebogyót kettévágjuk, kimagozzuk. Bő vízbe puhára főzzük, melegen sűrű szitán áttörjük. Az így kapott velőt a cukorral 20 percig főzzük, és forrón üvegbe töltjük. Forrón üvegbe tesszük, lekötjük, letakarva hagyjuk kihűlni.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A csipkebogyót kettévágjuk, kimagozzuk. Bő vízbe puhára főzzük, melegen sűrű szitán áttörjük.
Az így kapott velőt a cukorral 20 percig főzzük, és forrón üvegbe töltjük. Forrón üvegbe tesszük, lekötjük, letakarva hagyjuk kihűlni.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.