Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Befőzés

Savanyúságok

Ecetes céklasaláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A tisztított céklát vízben 2-3 óra alatt puhára főzzük. Lehűtjük, meghámozzuk, és uborkaszelőn leszeljük. ( Én eleve szelve szoktam főzni). A tormát hasábra vágjuk, és a céklával együtt üvegbe tesszük. Felforraljuk a vizet, hozzáadjuk a sót, cukrot majd a kevés vízbe kifőzött kömény kivonatot, ecetet, és a tartósítót.Mi után kihűlt a céklára öntjük. Lezárjuk, és száraz, hűvös […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.07.06.

Hozzávalók

Elkészítése

A tisztított céklát vízben 2-3 óra alatt puhára főzzük. Lehűtjük, meghámozzuk, és uborkaszelőn leszeljük. ( Én eleve szelve szoktam főzni). A tormát hasábra vágjuk, és a céklával együtt üvegbe tesszük. Felforraljuk a vizet, hozzáadjuk a sót, cukrot majd a kevés vízbe kifőzött kömény kivonatot, ecetet, és a tartósítót.Mi után kihűlt a céklára öntjük. Lezárjuk, és száraz, hűvös helyen tároljuk. A fent leírt adag 1 db. 5 l- es üvegre elég.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is