Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A tisztított felszelt gombát ecetes vízbe felforraljuk, 5 percig főzzük, leöblítjük, és üvegekbe rakjuk. A vizet a sóval, fűszerekkel, hagymával felforraljuk, leszűrjük, az ecetet hozzáadjuk, és a gombára öntjük. 4-5 nap múlva leszűrjük a levét újra forraljuk, és visszaöntjük. Dupla celofánnal zárjuk le.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.06.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A tisztított felszelt gombát ecetes vízbe felforraljuk, 5 percig főzzük, leöblítjük, és üvegekbe rakjuk. A vizet a sóval, fűszerekkel, hagymával felforraljuk, leszűrjük, az ecetet hozzáadjuk, és a gombára öntjük. 4-5 nap múlva leszűrjük a levét újra forraljuk, és visszaöntjük. Dupla celofánnal zárjuk le.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is