Elkészítése
A felszeletelt gombát, olajban zsírjára pirítjuk, fűszerezzük és alufóliával kibélelt tálkában kihűtjük. Ha kihűlt fóliával lezárjuk, dátumozzuk, és a fagyasztóba tesszük.
A felszeletelt gombát, olajban zsírjára pirítjuk, fűszerezzük és alufóliával kibélelt tálkában kihűtjük. Ha kihűlt fóliával lezárjuk, dátumozzuk, és a fagyasztóba tesszük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A felszeletelt gombát, olajban zsírjára pirítjuk, fűszerezzük és alufóliával kibélelt tálkában kihűtjük. Ha kihűlt fóliával lezárjuk, dátumozzuk, és a fagyasztóba tesszük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.