Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Szószok

Házi pesto

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A fokhagymát összetörjük mozsárban, majd hozzáadjuk a sót és apránként a bazsalikomot. Amikor összedolgoztuk az összes bazsalikommal, jöhet bele a fenyőmag és a sajt is. Folyamatos morzsolás közben hozzáadunk annyi olajat, hogy krémes állagot kapjunk. Hűtőben 1-2 hétig eltartható.      

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2020.08.17.

Hozzávalók

Elkészítése

A fokhagymát összetörjük mozsárban, majd hozzáadjuk a sót és apránként a bazsalikomot.

Amikor összedolgoztuk az összes bazsalikommal, jöhet bele a fenyőmag és a sajt is.

Folyamatos morzsolás közben hozzáadunk annyi olajat, hogy krémes állagot kapjunk. Hűtőben 1-2 hétig eltartható.

 

 

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is