Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Befőzés

Lekvárok

Mag nélküli eper lekvár

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Megmossuk az epret, majd feltesszük főni. Kézzel összenyomkodjuk, és ráöntjük a vizet. Felforraljuk, majd egy ruhán keresztül lecsöpögtetjük a levét. Visszatesszük a tűzre, és addig melegítjük, amíg újra fel nem forr. Hozzáadjuk a befőzőcukrot, a kristálycukrot és a dzsemfixet, majd fél órán át főzzük. Tisztára mosott üvegekbe merjük.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.06.11.

Hozzávalók

Elkészítése

Megmossuk az epret, majd feltesszük főni. Kézzel összenyomkodjuk, és ráöntjük a vizet. Felforraljuk, majd egy ruhán keresztül lecsöpögtetjük a levét. Visszatesszük a tűzre, és addig melegítjük, amíg újra fel nem forr. Hozzáadjuk a befőzőcukrot, a kristálycukrot és a dzsemfixet, majd fél órán át főzzük.

Tisztára mosott üvegekbe merjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is