Elkészítése
Minden kiló málnára 40 dkg. cukrot szórunk, és rázogatva minden málnaszemet bevonunk cukorral. Üvegekbe töltjük, felöntjük szódavízzel, és a tetejére szalicilt teszünk. Lekötjük, vízgőzbe forrástól 10 percig gőzöljük.
Minden kiló málnára 40 dkg. cukrot szórunk, és rázogatva minden málnaszemet bevonunk cukorral. Üvegekbe töltjük, felöntjük szódavízzel, és a tetejére szalicilt teszünk. Lekötjük, vízgőzbe forrástól 10 percig gőzöljük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Minden kiló málnára 40 dkg. cukrot szórunk, és rázogatva minden málnaszemet bevonunk cukorral. Üvegekbe töltjük, felöntjük szódavízzel, és a tetejére szalicilt teszünk. Lekötjük, vízgőzbe forrástól 10 percig gőzöljük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.