Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A medvehagyma pesto az egyik legegyszerűbb és legfinomabb kiegészítő a konyhában. Nem igényel pontos mennyiségeket, mindenki a saját ízlése szerint állíthatja össze. Kenyérre kenve, húsokhoz, tésztákhoz vagy rizottóhoz is remek választás. Elkészítés lépései Egy nagy csokor friss medvehagymát alaposan megmosunk. A leveleket szárazra töröljük vagy leszárítjuk. Késsel felaprítjuk, majd robotgépbe tesszük. Hozzáadunk egy kevés tengeri […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
anikò varga
Beküldte: 2013.08.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A medvehagyma pesto az egyik legegyszerűbb és legfinomabb kiegészítő a konyhában. Nem igényel pontos mennyiségeket, mindenki a saját ízlése szerint állíthatja össze. Kenyérre kenve, húsokhoz, tésztákhoz vagy rizottóhoz is remek választás.

Elkészítés lépései

  1. Egy nagy csokor friss medvehagymát alaposan megmosunk.
  2. A leveleket szárazra töröljük vagy leszárítjuk.
  3. Késsel felaprítjuk, majd robotgépbe tesszük.
  4. Hozzáadunk egy kevés tengeri sót.
  5. Annyi olívaolajat öntünk hozzá, hogy krémes, jól kenhető masszát kapjunk.
  6. Az elkészült pestót üvegbe tesszük, a tetejét kevés olajjal lelocsoljuk, hogy légmentesen zárja.

Tipp

  1. Húsok pácolásához, grillezéshez kiváló.
  2. Pirítósra kenve igazi ízbomba.
  3. Péksütemények, töltelékek ízesítésére is alkalmas.
  4. Gnocchihoz, tésztához vagy zöldséges rizottóhoz keverve különleges fogás készíthető belőle.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Tavasz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
anikò varga
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is