Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Befőzés

Savanyúságok

Mustár uborka – Senfgurken

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az uborkák végeit levágtuk, meghámoztuk, majd félbevágtuk, és a magházukat kanállal kikapartuk. Ezután egy nagy tálba – legjobb esetben cserépedénybe, de egy sima mélyebb tál is megfelel – beletettük az uborkákat, majd hozzáadtuk a többi hozzávalót: ecetet, karikára vágott hagymát, sót, cukrot és a fűszereket. Az egészet alaposan összekevertük, majd tiszta terítővel letakartuk. Három napon […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.07.09.

Hozzávalók

Elkészítése

Az uborkák végeit levágtuk, meghámoztuk, majd félbevágtuk, és a magházukat kanállal kikapartuk. Ezután egy nagy tálba – legjobb esetben cserépedénybe, de egy sima mélyebb tál is megfelel – beletettük az uborkákat, majd hozzáadtuk a többi hozzávalót: ecetet, karikára vágott hagymát, sót, cukrot és a fűszereket. Az egészet alaposan összekevertük, majd tiszta terítővel letakartuk. Három napon keresztül érleltük, naponta többször is átkavartuk, hogy az ízek egyenletesen összeérjenek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is