Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Befőzés

Szószok

Paradicsom ivólé

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A paradicsomokat megfőzzük, lepaszíroljuk. A levet lábasba öntjük, beletesszük a zellert a petrezselyem zöldet, és a fűszereket. 40 percig főzzük. Literenként beleteszünk 1 g tartósítót, és még forrón üvegekbe töltjük. Gondosan lezárjuk, és jól letakarva kidunsztoljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.06.29.

Hozzávalók

Elkészítése

A paradicsomokat megfőzzük, lepaszíroljuk. A levet lábasba öntjük, beletesszük a zellert a petrezselyem zöldet, és a fűszereket. 40 percig főzzük.

Literenként beleteszünk 1 g tartósítót, és még forrón üvegekbe töltjük. Gondosan lezárjuk, és jól letakarva kidunsztoljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is