Elkészítése
A kimagozott szilvához hozzáadjuk a cukrot
Feltesszük főni hozzáadjuk a szegfűszeget, és a fahéjat.
Kevergetve 20 percig főzzük, majd üvegekbe merjük, vizes celofánnal lefedjük, és másnapig száraz dunsztba hagyjuk.
A kimagozott szilvához hozzáadjuk a cukrot Feltesszük főni hozzáadjuk a szegfűszeget, és a fahéjat. Kevergetve 20 percig főzzük, majd üvegekbe merjük, vizes celofánnal lefedjük, és másnapig száraz dunsztba hagyjuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A kimagozott szilvához hozzáadjuk a cukrot
Feltesszük főni hozzáadjuk a szegfűszeget, és a fahéjat.
Kevergetve 20 percig főzzük, majd üvegekbe merjük, vizes celofánnal lefedjük, és másnapig száraz dunsztba hagyjuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.