Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Befőzés

Savanyúságok

Svéd savanyúság télire

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 kg uborka 1 kg vöröshagyma 6 dl cukor 8 dl víz 4 dl 10%-os ecet 1 dl só 1 kk szalicil 1 kk borkén Elkészítése: Az uborkát megmossuk. Héjasan legyaluljuk. Ha van hibás rész a héján, azt kivágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, majd legyaluljuk. Egy nagy lábasba tesszük, ráöntjük a többi hozzávalót. Napközben többször […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
30 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2015.08.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 kg uborka
  • 1 kg vöröshagyma
  • 6 dl cukor
  • 8 dl víz
  • 4 dl 10%-os ecet
  • 1 dl só
  • 1 kk szalicil
  • 1 kk borkén


Elkészítése:

Az uborkát megmossuk. Héjasan legyaluljuk. Ha van hibás rész a héján, azt kivágjuk.

A vöröshagymát megtisztítjuk, majd legyaluljuk. Egy nagy lábasba tesszük, ráöntjük a többi hozzávalót.
Napközben többször megkeverve, tiszta ruhával letakarva legalább 24 órát állni hagyjuk.

Közben kóstolgassuk, ki milyen édesre vagy savanyúbbra akarja elkészíteni.
Üvegekbe merjük hézagosan, és lezárjuk az üvegeket.

Mehetnek a kamra polcra.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Nyár Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is