Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Befőzés

Savanyúságok

Zöldparadicsom-saláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A paradicsomot uborkagyalun lereszeljük, a káposztát és a hagymát vékonyra szeljük, összekeverjük, lesózzuk. A vizet a cukorral, borssal felforraljuk, hozzáadjuk az ecetet, és a tartósítót. A salátát enyhén kinyomkodjuk, üvegbe rakjuk és leöntjük a kihűlt lével. Dupla celofánnal lezárjuk. A leírt adag 1 db. 3l. üveghez elég.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.06.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A paradicsomot uborkagyalun lereszeljük, a káposztát és a hagymát vékonyra szeljük, összekeverjük, lesózzuk.

A vizet a cukorral, borssal felforraljuk, hozzáadjuk az ecetet, és a tartósítót.

A salátát enyhén kinyomkodjuk, üvegbe rakjuk és leöntjük a kihűlt lével.

Dupla celofánnal lezárjuk. A leírt adag 1 db. 3l. üveghez elég.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is