Az élesztőt kevés (kb 50 ml) cukros tejben felfuttatjuk
A lisztet a margarinnal, a tojássárgákkal, reszelt citromhéjjal és a megkelt élesztővel összegyúrjuk, majd egyforma részre osztjuk.
Egy nagy gáztepsit (31*38 cm) kibélelünk sütőpapírral vagy kivajazunk.
A tésztákat egyenként kinyújtjuk kb 18*34 cm-es lappá és lekvárral megkenjük. Alaposan lecsepegtetett meggyszemekkel a két oldalát kirakjuk, majd a tésztát mindkét oldalról felhajtjuk a tészta közepe felé. A tészta közepén egy kb 6 cm-es sávot szabadon hagyunk a tölteléknek.
A tojásfehérjéket a cukorral keményre felverjük. A habot 3 részre osztjuk és az egyik felébe a kókuszt, a másikba mákot, a harmadikba pedig a diót forgatjuk.
A szabadon maradt részt betöltjük külön-külön a habokkal.
190 fokra melegített sütőben kb 25 perc alatt megsütjük, majd hagyjuk kihűlni.
Porcukorral meghintjük és szeleteljük.