Elkészítése
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd 3 részre osztjuk. Mindegyik részt egyenként egyforma nagyságúra nyújtjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben, a tepsi hátulján 8-10 perc alatt világosra sütjük.
Közben a tojássárgákat a vaníliás cukorral, kristálycukorral, liszttel és egy kis mennyiségű tejjel (1-1,5 dl) csomómentesre keverjük. A maradék tejet felforraljuk, majd a lisztes keveréket belecsorgatjuk a forró tejbe, állandó keverés mellett sűrűre főzzük, és levesszük a gázról.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a még forró krémbe.
Az elkészült krémet két részre osztjuk, és betöltjük vele a kisült lapokat. Miután pár órára kihűlt, már szeletelhető lesz. A tálaláshoz megszórhatjuk vaníliás porcukorral. Jó étvágyat!

