Elkészítése
A hozzávalókat összekeverjük egy tálban. Forró olajba evőkanál segítségével beleszaggatjuk a tésztát, majd kisütjük aranyszínűre. Amikor elkészült, a tetejére porcukrot szórunk, és baracklekvárral tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
A hozzávalókat összekeverjük egy tálban. Forró olajba evőkanál segítségével beleszaggatjuk a tésztát, majd kisütjük aranyszínűre. Amikor elkészült, a tetejére porcukrot szórunk, és baracklekvárral tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
A hozzávalókat összekeverjük egy tálban. Forró olajba evőkanál segítségével beleszaggatjuk a tésztát, majd kisütjük aranyszínűre. Amikor elkészült, a tetejére porcukrot szórunk, és baracklekvárral tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A hozzávalókat összekeverjük egy tálban. Forró olajba evőkanál segítségével beleszaggatjuk a tésztát, majd kisütjük aranyszínűre. Amikor elkészült, a tetejére porcukrot szórunk, és baracklekvárral tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.