Elkészítése
A tejet felfőzzük a vajjal és a cukorral. Mikor a vaj elolvadt hozzászórjuk a darát és sűrűre főzzük. Ezután belekeverjük a kókuszt és hagyjuk langyosra hűlni.
Egy 20*20 cm-es sütemény keretet kibélelünk fóliával vagy egy deszkára téve sütőpapírt teszünk az aljára. Beleöntjük a kókuszos masszát és teljesen kihűtjük.
A csokit felolvasztjuk, az olajjal elkeverjük és a felét rákenjük a kókuszra.
Hagyjuk megszilárdulni, majd körbe vágjuk a keretet és megfordítjuk a sütit. A keretet visszahelyezve a süti köré a másik oldalát is lekenjük csokival és szintén hagyjuk megkötni. Ha ez megtörtént, a keretet eltávolítva felvágjuk szeletekre a süteményt.
Hűtőben tároljuk fogyasztásig.








