Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 13 dkg durum liszt 6 dkg fehér liszt 6 dkg graham liszt 10 dkg barna cukor 1 csomag sütőpor 10 dkg vaj 2 tojás 1 vanília rúd kikapart magja 10 dkg aszalt vörös áfonya 10 dkg süthető csokicsepp Elkészítése: A vajat elkeverjük a cukorral és a tojással. Tovább keverve hozzáadjuk a többi hozzávalót. Végül […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
erzsikonyha
Beküldte: 2015.10.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 13 dkg durum liszt
  • 6 dkg fehér liszt
  • 6 dkg graham liszt
  • 10 dkg barna cukor
  • 1 csomag sütőpor
  • 10 dkg vaj
  • 2 tojás
  • 1 vanília rúd kikapart magja
  • 10 dkg aszalt vörös áfonya
  • 10 dkg süthető csokicsepp


Elkészítése:

A vajat elkeverjük a cukorral és a tojással. Tovább keverve hozzáadjuk a többi hozzávalót. Végül beletesszük csokit és az áfonyát is.

1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük a tésztát pihenni, majd kis halmokat rakosgatunk a sütőpapírral leterített sütőlapra, egymástól kicsit távolabb.

170°C-ra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük.

Forrón nagyon puha, miután kihűlt, kellően kemény, de omlós marad, sütis dobozban sokáig eltartható finom apró süti.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
erzsikonyha
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is